Tradeland Kft.

A Tradeland Kft. már több mint egy évtizede a kínai piacon tevékenykedő kereskedő és tanácsadó cég. Kínában jelen vagyunk Shanghaiban, Chongqingban, Shenzhenben valamint 2012 óta Hong Kongban is. Vállalatunk fő fókusza a Kína és Magyarország közötti kereskedelmi és befektetői kapcsolatok élénkítése, megrendelőink (elsősorban kis-és középvállalatok) kereskedelemi kapcsolatainak erősítése, valamint európai termékek kínai piacon történő közvetlen értékesítése. Kínán kívül a cég aktív Vietnámban, valamint Európában, a nyugat-balkáni országokban is.

 

A vállalat tevékenysége alapvetően 3 fő divízió köré csoportosul, melyek: kereskedőház, környezetvédelem, valamint tanácsadás. Környezetvédelmi divíziónkon keresztül 2008 óta alapító tagjai vagyunk a Magyar Vízipari Klaszternek, mely tömörülésen belül elsősorban a külpiaci aktivitás fokozására, valamint projektek megszerzésére koncentrálunk.

 

Kereskedőházunk jelenleg több mint 200 kínai céggel dolgozik szoros együttműködésben. Tanácsadói tevékenységünk során jó kapcsolatokat építettünk ki a HNA csoporttal, jelentős szerepünk volt abban, hogy a 2004-ben a Hainan Airlines és a MALÉV együttműködésében újraindult a Peking-Budapest légi járat. A Magyar Vízipari Klaszter tagjaként kiemelt figyelmet fordítunk az oktatási kapcsolatok erősítésére (együttműködés a Shanghai Tongji Egyetemmel), illetve törekszünk a magyar érdekek megfelelő képviseletére az ASEM (Asia Europe Meeting) vízügyi szekciójában is.

Sanghaji érdekeltségű magyar cégként elkötelezettek vagyunk a kultúra támogatásában is, ezért 2013-ban megalapítottuk a a Hudec Kulturális Alapítványt, melynek fő célja az 1900-as években Sanghajban élő és tevékenykedő magyar építész, Hudec László munkásságának és emlékének megőrzése a jövő generációinak is.

http://tradeland.hu/hu/