Pureco Kft.

A 2006-ban alapított PURECO Kft már a nevében hordozza a környezetünk iránti elkötelezettséget, amely megalapozott elméleti és gyakorlati ismeretekkel, testre szabott, hatékony, gazdaságos megoldásokkal társul.

A cég tevékenységét alapítójának és munkatársainak víziközmű tervezésben, építésben, üzemeltetésben, a szakigazgatásban és szakmai közélet hazai és nemzetközi szervezeteiben szerzett évtizedes tapasztalataira, továbbá a hazai és a teljes Kárpát - medencére kiterjedő környezetvédelmi iparfejlesztési ismereteire és sikereire alapozza.

 

A Kárpát - medence vízi környezetének, igényeihez, kihívásaihoz igazított fejlesztések, termékpalettájuk hatékony megoldásokat kínál a környezetvédelem nemzetközi piacán is.

A Pureco Kft komplett szolgáltatást tud nyújtani a csapadékvíz-elvezetés és kezelés illetve a kommunális szennyvíz-elvezetés és tisztítás területén, a tanulmányok kidolgozásától, a tervezésen át, technológiák, megoldások és termékek szállításán keresztül, egészen a megvalósításig. Termékpalettájukat az egyre szélsőségesebb időjárás és a csapadék egyre fokozódó intenzitása okozta problémáihoz igazították. Fejlesztéseik fókuszában a specifikus alkalmazási feladat és beépítési terület áll.

A használt technológiák tükrében elmondható, hogy a cég olyan, közép- és hosszú távon gyermekeink és unokáink számára is élhető és tiszta természet, erőforrásokkal jól gazdálkodó és ezáltal fenntartható környezet biztosítására törekszik.

 

Tevékenységi terület: • Vízi közmű-tervezés, fejlesztés, építés, üzemeltetés • Környezetvédelmi iparfejlesztés • Csapadékvíz- és kommunális szennyvíz-elvezetési technológiák fejlesztése, gyártása, kereskedelme • A Pureco Kft komplett szolgáltatást tud nyújtani a csapadékvíz-elvezetés és kezelés illetve a kommunális szennyvíz-elvezetés és tisztítás területén, a tanulmányok kidolgozásától, a tervezésen át, technológiák, megoldások és termékek szállításán keresztül, egészen a megvalósításig.

 

• Termékpalettájukat az egyre szélsőségesebb időjárás és a csapadék egyre fokozódó intenzitása okozta problémáihoz igazították. Fejlesztéseik fókuszában a specifikus alkalmazási feladat és beépítési terület áll. • A használt technológiák tükrében elmondható, hogy a cég olyan, közép- és hosszú távon gyermekeink és unokáink számára is élhető és tiszta természet, erőforrásokkal jól gazdálkodó és ezáltal fenntartható környezet biztosítására törekszik.

http://www.pureco.hu/