Hawle Szerelvénygyártó és Forgalmazó Kft.

A Hawle cég 1948-ban alakult az ausztriai Vöklabruckban. Az ausztriai, majd németországi gyártóbázis kialakítása után Magyarországon létesült Hawle gyár.

 

A Hawle Szerelvénygyártó és Forgalmazó Kft. 1989-ben jelent meg Magyarországon. Fokozatos fejlődésünket jól mutatja, hogy a kezdetekben klasszikus Hawle képviseletként dolgoztunk, majd kiépítettük termelőbázisunkat jelentős gyártói és raktárkapacitással. Az utóbbi években egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk az innovatív, magas hozzáadott értéket képviselő termékek fejlesztésére és gyártására. Így elmondhatjuk, hogy magyar munkaerővel, magyar termékeket gyártunk részben exportra. Fontos célunknak tekintjük az oktatás és továbbképzések támogatását.

 

A Hawle Szerelvénygyártó és Forgalmazó Kft. meghatározó tevékenységi köre a szerelvények értékesítése, fejlesztése és gyártása. Termékpalettánkon megtalálható a vízellátás és szennyvízelvezetés szerelvényei, legyen az karimás idom, tolózár, tűzcsap, különféle csőkötések és megfúróbilincsek, szabályzó szelepek. Termékeink gyártása korszerű CNC megmunkálóközponton, forgácsológépeken, ill. saját fejlesztésű félautomata és automata gépsorokon történik. Gyártmányaink a vízipar speciális követelményének megfelelő tartós korrozióálló bevonattal készülnek. Társaságunk minőség- és környezetirányítási rendszert működtet, ezt egyaránt érvényesítjük a tervezési, gyártási, értékesítési tevékenységeinkre. Nagy hangsúlyt fektetünk szolgáltatásaink és társadalmi szerepvállalásunk folyamatos bővítésére. Partnereink rendelkezésére állunk szerviz és karbantartási szolgáltatásunkkal, folyamatos szakmai továbbképzésünkkel és előadásainkkal, technikai tanácsadással, szerelési és gyakorlati útmutatásokkal. Cégünk filozófiáját három alapelv határozza meg: vevőközpontúság, minőség és innováció! Ezen elvek mellett kívánjuk társágunk piaci magatartását meghatározni; felelős vízipari beszállítóként hatékony, hosszútávon fenntartható megoldásokat kínálni partnereink részére.

A Hawle cégcsoport jelenleg Európa több országában dicsekedhet jelentős termelői és öntödei kapacitással. Vezérelvünk, hogy víz és szennyvízipari szerelvények vezető innovatív gyártói és beszállítói legyünk.

http://www.hawle.hu/