Aqua Dotis Víztechnológiai és Szolgáltató Kft.

Cégünk, az Aqua Dotis Víztechnológiai és Szolgáltató Kft. 2006-ban alakult mérnöki és vállalkozási iroda. Magyar magánszemélyek a tulajdonosok és ez így is fog maradni. Fő tevékenységünk a vízkezelő- és szennyvíztisztító létesítmények és berendezések, víziközművek műszaki tervezése, létesítése és az ezekkel kapcsolatos szakértői munkák végzése. Szakmai hátterünket multinacionális tapasztalatokkal rendelkező mérnökcsapat biztosítja. Cégünk vezető munkatársai több évtizedes mérnöki-vállakozási gyakorlattal rendelkeznek. a vízipar területén. Technológiai repertoárunk a klasszikus technológiáktól a csúcstechnológiát jelentő membrán-technológiai alkalmazásokig terjed. Munkatársaink Spanyolországtól Lengyelországon és Észtországon keresztül Oroszországig, Dél-Afrikától az Egyesült Arab Emirátusokig, Boszniától Izraelig vettek részt vizes és szennyvizes projektek megvalósításában. Az Aqua Dotis Kft. hazai megrendelői között olyan neves cégek találhatók, mint a MOL Nyrt., a Fővárosi Vízművek Zrt., a General Electric, az Egis Gyógyszergyár Nyrt., vagy a TVK Nyrt.. A társaság megalakulása óta eltelt időben a munkák 45-70%-át külföldi létesítmények tervezése tette ki. A cég a tervezési projektek kapcsán szorosan együttműködik Magyarország legnevesebb vizes tervező-fővállalkozó vállalataival, valamint számos külföldi tervező céggel.

 

Az Aqua Dotis Kft. jövőképe, hogy a multinacionális környezetben szerzett tapasztalatra, tervezési és vállalkozási kultúrára alapozva magyar mérnökök munkájának integrálásával végezzen nemzetközi mércével mérve is korszerű, magas színvonalú, versenyképes tervezési-vállalkozási tevékenységet határokon, olykor kontinenseken is átnyúlóan. Cégünk tagja a Magyar Vízipari Klaszternak és a Közművagyon-Értékelési Klaszternak.

 

Tervezői-szakértői tevékenységi területünk: • ivóvízkezelés és ivóvízhálózatok • ipari víz előkészítés • kommunális szennyvíztisztítás és csatornahálózatok • ipari szennyvíztisztítás

A fenti területeken tervezési, szakértési, műszaki ellenőrzési, projekt-előkészítési és projekt management, valamint pályázatírási feladatokat vállalunk. Az általunk tervezett létesítményeknél vállaljuk üzempróbák és a próbaüzem irányítását, valamint rendszeres mérnöki felügyelet biztosítását is.

 

Vállalkozási tevékenységünk keretében vállaljuk: • kommunális és ipari vízkezelők, • ipari szennyvíztisztító telepek, szennyvízkezelő létesítmények létesítését.

 

Munkatársaink a vízkezelés és szennyvíztisztítás, valamint a környezetvédelem, vegyipar és energetika területén több évtizedes szakmai múlttal rendelkeznek. Ezen szakmai múlt és tapasztalat alapján mi nem hiszünk a fenntartható fejlődésben. Mi a szűkös erőforrások körültekintő felhasználásában hiszünk, amit megfelelő, innovatív, megbízható, energiahatékony műszaki megoldásokkal lehet elérni. Cégünk ennek elérésében tud Önöknek segíteni.

http://www.aquadotis.hu/